Draai uw scherm om de website te bekijken

Absolute entertaining

Nieuwe ideeën doe je op in de Green Meeting Spot, het beste plekje in de zon vind je op de lounge banken en je gedachten verzetten kan met een potje schaak of tafeltennis. Toe aan een break? Dan moet je op AAA Square zijn.

Green Meeting Spot

Inspiratie nodig tijdens een vergadering, frisse lucht bij het maken van een rapport, creativiteit voor die nieuwe campagne...  Maak gebruik van de Green Meeting Spot op Atlas ArenA Amsterdam. Een Green Meeting what... Een vergader- en werkplek tussen de wilde bloemen, met robuuste houten tafels voorzien van voldoende stroomvoorziening en snelle wifi. De werkplekken zijn toegankelijk voor alle Atlassers.

Meer info

Shared Bike Service

Even snel op de fiets een boodschap doen of naar een zakelijke afspraak, daarvoor pak je de gratis ‘Atlas ArenA-fiets’. In totaal hebben we 6 fietsen, 3 heren- en 3 damesfietsen, die tijdens kantooruren geleend kunnen worden bij de receptie van Gebouw Amerika. Na het afgeven van je gegevens kun je meteen opstappen.

Meer info

Buiten faciliteiten

Atlas ArenA biedt vele buitenfaciliteiten. Dus ben je toe aan een korte break? Of wil je tijdens je lunchpauze lekker naar buiten? Ga dan eens tafeltennissen tegen je fanatieke collega of nodig je baas uit voor een potje levensgroot schaken. Bij de Atlas ArenA Servicedesk (eerste verdieping, gebouw Australië) kan je tafeltennisbadjes lenen.