Draai uw scherm om de website te bekijken

Absolute convenient

In de pauze sporten met de energieke en enthousiaste trainers van Absolute Workout. Lunchen in het bedrijfsrestaurant Absolute Break. Na een drukke werkdag ontspannen op het terras van Absolute Taste. Je baby veilig dichtbij verzorgd in het kinderdagverblijf Absolute Kids. Of op hoog niveau overnachten in het Courtyard by Marriott hotel? Ervaar het gemak van de hotspots.

Absolute Taste

Bezoekers kunnen bij Absolute Taste genieten van een gevarieerd aanbod, uiteenlopend van koffie, lunch tot borrel en diner. Het is een ontspannen gelegenheid om bij zakelijke besprekingen het nuttige met het aangename te verenigen. Maar ook om even informeel bij te praten met een collega is het de ideale locatie. Absolute Taste beschikt over WiFi. U hoeft dus geen zakelijke of privé mail te missen.

Haast? Absolute Taste heeft een ruim assortiment verse broodjes, salades en sapjes om mee te nemen of te laten bezorgen.

Meer info

Absolute Break

Absolute Break is het bedrijfsrestaurant van Atlas ArenA Amsterdam. Het is geen standaard catering-formule, maar een optimale mix van assortiment en persoonlijke bediening. De inrichting, het assortiment en de kwaliteit van de producten bieden een moment van gezonde ontspanning tussen de vaak drukke werkzaamheden.

Absolute Break biedt gezonde en gevarieerde voeding met ovenverse luxe belegde broodjes, heerlijke gerechten, salades, snacks, dranken, verse vruchtensappen en dergelijke. Er is voor ieder wat wils.

Klik op de button 'meer info' voor het menu van de week.

Meer info

Absolute Kids

Absolute Kids by CompaNanny biedt kinderen tussen de 0 en 4 jaar een vertrouwde omgeving waarin ze zich op een rustige en natuurlijke manier kunnen ontwikkelen. De Nannies zijn goed opgeleid en kunnen deze ontwikkeling optimaal ondersteunen.

De kamers stralen rust en ruimte uit en zijn huiselijk ingericht. In de mooie tuin kunnen kinderen lekker spelen en van alles ontdekken. Omdat er veel internationale bedrijven zijn gevestigd op Atlas ArenA Amsterdam, biedt CompaNanny naast Nederlandstalige ook volledig Engelstalige opvang aan.

Meer info

Absolute GåRD Taste Scandinavian

GåRD Taste Scandinavian is de huiskamer van Atlas ArenA. Het restaurant vindt zijn oorsprong in de Scandinavische keuken. De smaken en gerechten komen uit de historische Scandinavische kookboeken die GåRD heeft getransformeerd tot een hedendaags menu. Ontsnap even van kantoor, kom binnen en geniet van het a la carte menu of lunch buffet, of eindig de dag met collega’s met een borrel en diner!

Meer info

Absolute Comfort

Het luxueuze en eigentijdse Courtyard by Marriott hotel op Atlas ArenA Amsterdam is het nieuwste hotel in Amsterdam Zuidoost. De ruime lobby met veel daglicht en een imposante trap is een ideale ontmoetingsplek. 

Het hotel biedt 185 comfortabele kamers voor elk type reiziger. Ben je toe aan een workout? Je bent van harte welkom in de grote gym. Of kom genieten van de smaak van Scandinavië in GaRD Taste Scandinavian. 

Het ontwerp van het hotel is van de hand van Oresti Sarafopoulos van de Architecten Cie. Gezien de betrokkenheid van dit bureau bij de ontwikkeling van het masterplan van het gehele complex, is de visie op architectuur in Atlas ArenA Amsterdam op dezelfde wijze gecontinueerd.

Meer info

Absolute Fit

De sportschool Absolute Workout by Reebok CrossFit biedt een breed trainingsprogramma dat geschikt is voor elk niveau van fitness. Het programma is gebaseerd op CrossFit methodologie met gevarieerde, functionele bewegingen (zoals squats en push-ups) op een hoge intensiteit. Functionele bewegingen zijn organisch van aard, aangeboren en essentieel voor onze kwaliteit van leven. Er wordt getraind voor een lange levensduur, betere gezondheid en vooral voor het plezier.

In de fitnessruimte vindt u geen ingewikkelde apparaten, maar een pull-up bar, touwen, gewichten, ringen, roeimachines en springtouwen. Maar bovenal zijn de beste CrossFit coaches aanwezig.

Meer info