Draai uw scherm om de website te bekijken

Absolute comfort

Op hoog niveau overnachten in het comfortabele Courtyard by Marriott hotel op Atlas ArenA Amsterdam. Het nieuwste hotel in Amsterdam Zuidoost biedt 176 eigentijdse kamers en een uitnodigend vergader- en conferentiecentrum. Of kom genieten van de smaak van Scandinavië in Gård – Nordic Kitchen.

Luxueus en eigentijds

Het luxueuze en eigentijdse Courtyard by Marriott hotel op Atlas ArenA Amsterdam is het nieuwste hotel in Amsterdam Zuidoost. De ruime lobby met veel daglicht en een imposante trap is een ideale ontmoetingsplek.

Het hotel biedt 175 comfortabele kamers voor elk type reiziger. In het uitnodigende vergader- en conferentiecentrum is het volledig concentreren op werk geen probleem. Of kom  genieten van de smaak van Scandinavië in Gård – Nordic Kitchen.

Het ontwerp van het hotel is van de hand van Oresti Sarafopoulos van de Architecten Cie. Gezien de betrokkenheid van dit bureau bij de ontwikkeling van het masterplan van het gehele complex, is de visie op architectuur in Atlas ArenA Amsterdam op dezelfde wijze gecontinueerd.

Bezoek de website