Draai uw scherm om de website te bekijken

Absolute easy

De Personal Convenience Services maken het leven net iets gemakkelijker. Nooit meer in de rij voor de wasstraat. Nooit meer op je vrije zaterdagmiddag naar de schoenmaker of stomerij. Of even snel broodjes of bloemen laten bezorgen. Allemaal terwijl u aan het werk bent. Snel, veilig en vooral heel easy.

 • Carwash

  Een lid van Services4 hoeft niet meer in de rij te staan voor de wasstraat. Onze Carwash komt je tegemoet en was op een datum en tijdstip naar jouw keuze.

 • Shirtservice

  Laat het reinigen van je overhemden over aan Services4. Wij wassen, strijken en verstevigen je overhemden met een reukloos, kreukherstellend en minder belastend proces voor je kleding.

 • Kledingreparatie

  Een kapotte rits of mis je een knoop van je overhemd? Wij hestellen je kledingstuk met de zorg en nauwkeurigheid die het verdient.

 • Stomerij

  Je hoeft je pak niet meer in het weekend of in de avonduren naar de stomerij te bengen. Lever je kledingstuk in bij de receptie van jouw gebouw en binnen 2 dagen ligt je kleding, gestoomd en wel, weer voor je klaar.

 • Schoenmaker

  Schoenen zijn een investering en moet je goed onderhouden. Bij Services4 doen wij dat op een ambachtelijke manier. Snel maar met veel aandacht.

 • Bloemenservice

  Een bloemetje krijgen, van een zakelijk of persoonlijk contact, is altijd positief. Bestel je voor 12:00 uur, dan wordt het boeket diezelfde dag nog verzonden.

Personal Convenience Services

Atlas ArenA Amsterdam biedt haar huurders veel gemak. Naast Absolute Taste, Absolute Break, Absolute Kids en Absolute Workout, biedt Atlas ArenA Amsterdam ook Personal Convenience Services aan.

Deze Personal Convenience Services maken het leven net iets makkelijker. Nooit meer in de rij voor de waststraat, op uw vrije zaterdagmiddag naar de stomerij of schoenmaker of ’s-avonds na werk een knoop aan een overhemd laten zetten. Het wordt allemaal voor u gedaan. Terwijl u werkt.

De services worden via het Services4 platform aangeboden door geselecteerde partners. Uiteraard krijgt u als huurder van Atlas ArenA Amsterdam een mooie korting. 

Ga naar Services4

Servicedesk

Het technische en facilitaire beheer van Atlas ArenA Amsterdam wordt verzorgd door een dedicated team: De servicedesk. Het team van onze servicedesk is dan ook het eerste aanspreekpunt voor alle huurders en medewerkers.

Met storingsmeldingen, wensen en voor informatie aangaande de producten en diensten zoals deze zijn beschreven in de producten- en dienstengids, kun je terecht bij de servicedesk.

De servicedesk is gevestigd op de eerste etage van gebouw Australië. Je kunt hier onder kantoortijd altijd even binnen lopen. Telefonisch zijn zij 24x7 bereikbaar op het nummer 020-609 1234. Daarnaast kun je hen bereiken per e-mail: servicedesk@atlasarena.nl