Draai uw scherm om de website te bekijken

Absolute easy

De Personal Convenience Services maken het leven net iets gemakkelijker. Nooit meer in de rij voor de wasstraat. Nooit meer op je vrije zaterdagmiddag naar de stomerij. Of even snel bloemen laten bezorgen. Allemaal terwijl u aan het werk bent. Snel, veilig en vooral heel easy.

 • Shared Bike Service

  Even snel op de fiets een boodschap doen of naar een zakelijke afspraak, daarvoor pak je de gratis ‘Atlas ArenA-fiets’. In totaal hebben we 6 fietsen, 3 heren- en 3 damesfietsen, die tijdens kantooruren geleend kunnen worden bij de receptie van Gebouw Amerika. Na het afgeven van je gegevens kun je meteen opstappen.

 • Carwash

  Op Atlas ArenA hoef je niet meer in de rij te staan voor de wasstraat. Onze Carwash komt naar je toe en wast je auto op een datum en tijdstip naar jouw keuze.

 • Stomerij

  Je hoeft je pak niet meer in het weekend of in de avonduren naar de stomerij te brengen. Lever je kledingstuk in bij de receptie van jouw gebouw en binnen 3 dagen ligt je kleding, gestoomd en wel, weer voor je klaar.

 • Bloemenservice

  Een bloemetje krijgen, van een zakelijk of persoonlijk contact, is altijd positief. Bestel je voor 12:00 uur, dan wordt het boeket diezelfde dag nog verzonden.

Servicedesk

Het technische en facilitaire beheer van Atlas ArenA Amsterdam wordt verzorgd door FRIS. Het aanspreekpunt voor alle huurders en medewerkers.

Met storingsmeldingen, wensen en voor informatie aangaande de producten en diensten zoals deze zijn beschreven in de producten- en dienstengids, kun je terecht bij FRIS.

Telefonisch te bereiken op 020-691 30 34 of per e-mail servicedesk@atlasarena.nl