Draai uw scherm om de website te bekijken

1 Kantoorgebouw Amerika

Gebouw Amerika is in totaal 23.506 m² groot. In het gebouw zijn de hotspots Absolute Kids en Absolute Break gehuisvest.

Bekijk complete aanbod

2 Kantoorgebouw Europa

Gebouw Europa is 6.807 m² groot.

Bekijk complete aanbod

3 Kantoorgebouw Afrika

Gebouw Afrika is 18.231 m² groot.

Bekijk complete aanbod

4 Kantoorgebouw Azië

Gebouw Azië is 21.993 m² groot.

Bekijk complete aanbod

5 Kantoorgebouw Australië

Gebouw Australië is met 5.257 m² het kleinste gebouw van Atlas ArenA Amsterdam. 

Bekijk complete aanbod

6 Kinderdagverblijf Absolute Kids by CompaNanny

Het kinderdagverblijf bidet kinderen tussen 0 en 4 jaar een vertrouwde omgeving waarin ze zich op een rustige en natuurlijke manier kunnen ontwikkelen.

7 Bedrijfsrestaurant Absolute Break

Absolute Break is het bedrijfsrestaurant van Atlas ArenA Amsterdam. De inrichting, het assortiment en de kwaliteit van de producten bieden een moment van gezonde ontspanning tussen de vaak drukke werkzaamheden.

8 Horecapaviljoen Absolute Taste

Bij Absolute Taste kunt u terecht voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Deze kunt u ook afhalen of laten bezorgen. Op zonnige dagen is het terras open. 

9 Hotel Courtyard by Marriott

Het Courtyard by Marriott hotel op Atlas ArenA Amsterdam  biedt 176 comfortabele kamers voor elk type reiziger.

10 Parkeergarage Antarctica

Onder de gebouwen bevinden zich parkeergarages, maar je kunt je auto ook in het gebouw Antarctica parkeren. 

11 Sportschool Absolute Workout by Reebok CrossFit

Reebok CrossFit biedt een breed trainingsprogramma dat geschikt is voor elk niveau van fitness.

12 Station Amsterdam Bijlmer ArenA

Atlas ArenA ligt pal naast het moderne station Amsterdam Bijlmer ArenA. Het NS-station heeft rechtstreekse verbindingen met Utrecht, Schiphol en Amsterdam CS. Ook de HSL, ICE International, vele buslijnen en metrolijnen 50 en 54 stoppen hier. 

13 ArenA boulevard

Een paar minuten lopen en je bent op de ArenA boulevard. Hier vind je een Pathé bioscoop, diverse horecagelegenheden, mega stores, Villa ArenA en nog veel meer.

14 Stadion Amsterdam Arena

Atlas ArenA Amsterdam ligt op een paar minuten loopafstand van het multifunctionele stadion Amsterdam ArenA.

15 Ziggo Dome

Deze concertlocatie ligt op een paar minuten loopafstand van Atlas ArenA Amsterdam.

16 Snelweg

Atlas ArenA ligt op vijf minuten rijden naar de aansluitingen op de A1, A2, A9 en A10. Het is 15 minuten rijden naar het centrum van Amsterdam en 20 minuten naar luchthaven Schiphol.

Absolute allround

Werken in een moderne, duurzame en inspirerende omgeving. Perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je auto onder het gebouw geparkeerd. Tijdens de lunch sporten of juist ontspannen bij een van de uitnodigende horeca gelegenheden.

Terwijl je kindje bij het kinderdagverblijf ter plekke verblijft, je auto wordt gewassen en je kleding wordt gestoomd. Na werk naar een concert in de Ziggodome en daarna overnachten in een prachtig hotel. Welkom op Atlas ArenA Amsterdam!

Atlas ArenA Amsterdam

Werken in een moderne, duurzame en inspirerende omgeving. Dichtbij vrijwel alle snelwegen rondom Amsterdam. Pal naast het moderne NS station Bijlmer ArenA. Een parkeernorm van 1:45. Omringd door publiektrekkers zoals de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Amsterdam ArenA, Pathé theater, IKEA, winkelcentrum Amsterdams Poort en megastores op de ArenA boulevard.

Hotspots zoals horecapaviljoen Absolute Taste, bedrijfsrestaurant Absolute Break, kinderdagverblijf Absolute Kids, sportschool Absolute Workout en Courtyard by Marriott hotel. Wandelen langs het water. Personal Convenience Services en een Servicedesk ter plekke.

Actieve, leerzame of juist ontspannende events. Alle mogelijke functies komen samen op het levendige kantorencomplex Atlas ArenA Amsterdam! 

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid per auto

Atlas ArenA ligt op vijf minuten rijden naar de aansluitingen op de A1, A2, A9 en A10.

Bestemming en tijdsbeslag in autominuten

  • Amsterdam Centrum: 15 minuten
  • Luchthaven Schiphol: 20 minuten
  • Amsterdam Zuidas: 10 minuten
  • Utrecht: 20 minuten

Verbindingen openbaar vervoer

Atlas ArenA ligt naast het vernieuwde station Amsterdam Bijlmer ArenA op een paar minuten loopafstand. Het NS-station heeft rechtstreekse verbindingen met Utrecht, Schiphol en Amsterdam CS. Ook ICE International (richting Duitsland en Zwitserland) en de Hogesnelheidslijn (richting België en Frankrijk) stoppen hier. Op de cirkel van wegen rond Atlas ArenA Amsterdam rijden ook lijnbussen en er is een metrostation.

Duurzaamheid

Voor Atlas ArenA Amsterdam is duurzaamheid een belangrijk thema. Groen is niet voor niets verwerkt in ons logo. De gebouwen van Atlas ArenA Amsterdam zijn degelijk gebouwd en ruim opgezet. Bij de renovatie werden deze kenmerken gecombineerd met de allernieuwste technieken, zodat voldaan wordt aan de meest moderne eisen. Daarbij is steeds gezocht naar duurzame oplossingen.

Dit heeft geresulteerd in een B-label voor gebouw Afrika en zelfs een A-label voor gebouw Amerika. Dit is uniek voor bestaande bouw.

Het klimaat in de gebouwen wordt op een milieubewuste manier geregeld, onder meer door middel van zonwering en isolerende beglazing. De koeling van de gebouwen wordt verzorgd door NUON Koude met behulp van koud water uit de Ouderkerkerplas. Atlas ArenA is een van de eerste kantoorpanden in Nederland die op deze milieubewuste wijze worden gekoeld. Dit levert een besparing van CO2-uitstoot op van 75% ten opzichte van de gebruikelijke koelmachines.

Ook elektriciteit en gas wordt middels Garanties van Oorsprong en CO2 certificaten duurzaam ingekocht. Dit levert een jaarlijkse vermindering van CO2-uitstoot op, te weten voor elektra 2.200 ton CO2 en voor gas 1.750 ton CO2. De energielevering op Atlas ArenA Amsterdam is dientengevolge volledig ‘groen’.

Zie hier de certificaten;
Main garantiecertificaat Nederlandse Wind
Nuon certificaat Klimaatneutraal Gas