Duurzaamheid

Atlas ArenA doet alles met duurzaamheid in gedachten en we streven voortdurend naar het verminderen van onze impact op het milieu en het verbeteren van de biodiversiteit in het gebied.

Atlas Community

Wat deze plek bijzonder maakt, is de community, en we streven ernaar een levendige community te creëren! We zoeken actief naar kansen om in contact te komen met onze huurders door evenementen en activiteiten te organiseren, en van Atlas een interessante plek te maken op het gebied van sport en welzijn, voeding en entertainment. Bezoek onze Community-pagina om de evenementen en activiteiten te bekijken.

Energie Performance Certificaten

Elk gebouw van Atlas ArenA is onlangs gecertificeerd met energieniveaus A of A+:

viewBox="0 0 1296 657" fill="none" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"> > > > > > >

Een duurzamere werkplek

  • Biodiversiteit: In onze tuinen hebben we een grote verscheidenheid aan lokale soorten geplant om de biodiversiteit te beschermen en te bevorderen.

  • Duurzame partnerschappen: Partners en leveranciers van ArenA gebruiken duurzame materialen zoals milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

  • Groene energie: Alle gebouwen op de Atlas Arena gebruiken groene, duurzame energie.

  • Laadstations voor elektrische auto’s: Handige oplaadpunten op de campus maken het opladen van elektrische voertuigen eenvoudig.

  • Stadskoeling: Onze koelings- en ventilatiesystemen helpen energie te besparen en uitstoot te verminderen.

  • Energie-efficiëntie: Elk kantoorgebouw is geïsoleerd en gecertificeerd volgens de energie-efficiëntienormen A of A+.

Very Good

Het Atlas ArenA Amsterdam complex en het Courtyard by Marriott hotel zijn onlangs gecertificeerd met een BREEAM-In Use Very Good. We werken momenteel aan het verhogen van dit niveau en streven naar een BREEAM-In Use Excellent.

Ons ESG rapport

We zetten ons volop in voor de samenstelling van een ESG-rapport voor Atlas ArenA, waarin we onze inspanningen om duurzamer te worden benadrukken. Goed nieuws! - het rapport is binnenkort gereed voor download! Blijf op de hoogte van de release en vier samen met ons de reis naar een groenere en verantwoordelijkere toekomst.

Verspreid over de campus vind je verschillende bijen hotels!
Vind meerdere oplaadstations voor auto's op de campus
Onze tuinmannen planten en beschermen lokale boom- en plantensoorten