Met een oppervlakte van 21.000 m² is Asia het op een na grootste gebouw. Bij de gloednieuwe entree zijn er ruim voldoende zitplaatsen in de buitenlucht – voor informele ontmoetingen en pauzes.

Het gebouw

Totale kantoorruimte: 21.000 m²
Beschikbare ruimte: 4.772 m²

Kenmerken

  • Ramen die open kunnen

  • Parkeernorm 1:100, extra parkeergelegenheid beschikbaar in Antarctica

  • 50 watt koelvermogen per m²

  • Efficiënte indeling van kantoorlagen

  • Ventilatiesnelheid 2,5 keer uitgaande van 100% verse lucht

  • 6 liften

  • Parkeerplekken voor het opladen van elektrische voertuigen

Wil je de wereld van Atlas zien?

Neem dan contact op met onze makelaars. Zij zijn je graag van dienst en kunnen je rondleiden.

CBRE

Elianne Gales
Consultant – CBRE B.V.
Advisory & Transaction Services
Anthony Fokkerweg 15,
1059 CM Amsterdam

JLL

Sophie F. Fabius
Consultant – Agency I Offices Amsterdam
Parnassusweg 727, 1077 DG Amsterdam

Wat onze huurders zeggen

Wat werken op het Atlas complex voor mij persoonlijk mooi maakt is het gevoel dat je in het “happening” stuk van Amsterdam zit, zonder dat je daar ingesloten zit. Het complex is ruim opgezet en er is veel licht in het pand en er is ruimte en oog voor groen. Duurzaam ondernemen met een groot oog voor het milieu is voor BCN erg belangrijk en dus erg prettig dat het complex hierin mooie stappen maakt.

Morningstar Sustainalytics zal in 2022 officieel onderdeel zijn van de Atlas ArenA campus. We zijn blij dat we een geweldige locatie hebben gevonden in de buurt van onze bestaande kantoren om de groei van het bedrijf te stimuleren. Wij geloven dat het sterke community gevoel, de toewijding aan duurzaamheid en de vele voorzieningen zullen bijdragen aan een geweldige werknemerservaring. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en te werken op Atlas!

Van onze verhuizing van het WTC op de Zuid-as naar Atlas ArenA hebben we nooit spijt gehad. De omgeving heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld met hotels en prima horeca.
M.b.t. het AtlasArenA complex is sprake van heerlijk ruime kantoren met veel lichtinval en uitzicht. Per fiets, wandelend, auto, trein, metro bus: voor iedereen makkelijk bereikbaar. Laatste pluspunten: een grote parkeergarage onder het kantoor en naast de deur een gezellige lunchgelegenheid en bar; Absolute Taste it is!

Atlas ArenA voelt voor ons als bedrijf en voor onze medewerkers als een oase in de stad. Het is een heel fijne werkomgeving met veel natuurlijk licht, die zeer goed onderhouden wordt en waar steeds weer nieuwe iniatieven worden ontwikkeld. Een plek die niet alleen heel goed bereikbaar is maar ook van alles te bieden heeft : van vaste horeca tot een foodtruck festival, zonnige terrasssen en vooral veel ruimte, groen en een relaxte sfeer.

Wij zijn al bijna 6 jaar huurder in Atlas ArenA. Onlangs hebben wij onze huurovereenkomst, ondanks een fors hogere huurprijs, verlengd.

De locatie en het type gebouw past ons goed: uitstekend bereikbaar met ov en particulier vervoer, géén ‘Zuidas-paleis, fijne ruime verdiepingsplattegronden, een energielabel A-status en alle voorzieningen op loopafstand.

In de nabije toekomst wordt dit alleen maar beter. Ik ben ervan overtuigd dat Amsterdam ZuidOost, met name het gebied rondom Station Bijlmer/Arena en tot aam het AMC, het 2e centrum van Amsterdam gaat worden.

Wij willen graag gezien worden als een prettige werkgever door onze medewerkers en daarin speelt de huisvesting eigenlijk een steeds belangrijkere rol als bindende factor, mensen moeten het leuk vinden om naar kantoor te komen, zeker nu thuis werken ook goed mogelijk is geworden. Door een centrale ontmoeting en beleving te bieden, werken we aan de ‘ziel’ van ons bedrijf, een bindende factor die wij als familiebedrijf heel belangrijk vinden. Wij willen dat onze medewerkers zich thuis voelen en dat lukt nu al goed en met de beoogde veranderingen van Atlas ArenA wordt dat alleen maar beter.

Werken op de Atlas Campus betekent voor ons werken op een ruim opgezette plek die goed bereikbaar is per auto en OV. Daarnaast zijn we super blij met de komst van Stach, dé plek voor een lekkere koffie of om gezellig samen te komen.

Never a dull moment @ Atlas ArenA! Leuke events, fijne eetgelegenheden en veel groen! Persoonlijk vind ik de buiten-vergader-tuin echt briljant!

Voor ons voelt het echt als werken op een campus. Drukte tussen de gebouwen door, winkels nabij en diverse eet en drinkgelegenheden voor de gezellige uitjes met collega’s. En niet te vergeten parkeren en openbaar vervoer om de hoek. Onze ‘eigen doorzon’ etage heeft veel licht met een schone en ruime gemeenschappelijke ruimte.

Een winkel, een restaurant, een mooie omgeving, een bar die perfect aansluit bij onze vrijmibo-wensen én elke ochtend begroet worden door de alleraardigste Atlas ArenA-mensen. Wat wil een mens nog meer?

We hebben al 14 jaar een van onze adidas-hoofdkantoren op de Atlas ArenA Campus en we zijn nog niet van plan om te vertrekken!

Goede ligging naast het Bijlmerstation en vanuit AMS goed bereikbaar op de fiets maar ook met de auto.

Al het groen rond de gebouwen en de prachtige Sequoia’s moedigen onze medewerkers aan om hun informele vergaderingen zoveel mogelijk buiten te houden.

En niet te vergeten de evenementen … zoals tulpenpluk, volleybaltoernooien, foodtruckweek, …. die het leven op de campus een stuk leuker maken en ons de mogelijkheid bieden om te netwerken.

Last but zeker not least, de flexibiliteit die we hebben binnen de gebouwen geeft ons de mogelijkheid om de beste werkplek te creëren voor onze adidas-medewerkers.”